Under jul och nyår har vi lite annorlunda öppettider. Vänligen se nedan vad som gäller för vår direktreglering, skadeanmälan och övriga frågor.

Direktreglering och skadeanmälan

Om din fråga berör en direktreglering eller skadeanmälan, maila vårt skadeteam på direktreglering@lassie.co eller skador@lassie.co. Vår direktreglering och skadereglering är stängd på röda helgdagar.

För alla andra frågor når du oss bäst via chatten på hemsidan eller i vår app. Lämna din mail så återkommer vi inom 24 timmar.

Öppettider för kundsupport under röda helgdagar:

• 24 december: återkommer inom 24 timmar

• 25 december: återkommer inom 24 timmar

• 26 december: återkommer inom 24 timmar

• 1 januari: återkommer inom 24 timmar

• 6 januari: återkommer inom 24 timmar