Vi erbjuder kortbetalning eller autogiro, antingen via månadsbetalning eller årsbetalning. Om du vill ändra något i din betalning, besök då vår betalningsportal för att hantera din betalning.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?