Vi dagsläget erbjuder kortbetalning, antingen via månadsbetalning eller årsbetalning.

Vi använder oss av betalningsportalen Stripe som har en av de strängaste certifieringsnivåerna som finns i betalningsindustrin. Här kan du läsa mer om Stripe. Just på grund av detta är det väldigt säkert att lämna dina kortuppgifter när du köper vår försäkring. Andra aktörer som använder Stripe är bland annat Volvo och Google.