Genom att köpa försäkring hos Lassie får du fri tillgång till rådgivning från online- veterinären FirstVet, direkt i din mobil och dator. Du betalar ingen självrisk när du använder FirstVet och dina veterinärkostnader till FirstVet påverkar inte ditt försäkringsbelopp. FirstVet har öppet varje dag, året runt. Bland deras tjänster kan du få rådgivning om bland annat:

• Kräkningar och diarré

• Hudproblem och klåda

• Förkylning (hosta och snuva)

• Eventuell förgiftning

• Olycksfall och skador

Ladda ner vår app för att ringa till FirstVet direkt via appen!