Vår självriskperiod är 365 dagar. Du betalar den fasta självrisken endast en gång per försäkringsår, oavsett antal besök hos veterinären. Den rörliga självrisken betalar du vid varje skadetillfälle.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?