Du kan köpa försäkring hos oss utan veterinärintyg. Karenstid är då 14 dagar för sjukdom. För olycksfall gäller den direkt. Du kan köpa försäkringen först när hunden/katten är i Sverige.

Eftersom det är en importerad hund/katt så vill vi uppmärksamma dig om detta:

• Försäkringen gäller inte för sjukdom orsakad av parasiter och/eller sjukdom orsakad av smitta som hunden eller katten fört med sig när den togs till Sverige. Försäkringen gäller inte heller för skada och/eller problem som hunden eller katten fört med sig när den togs till Sverige.