Ja, TR (FORL) ersätts i upp till veterinärvårdsersättningen i alla våra försäkringspaket. Vi vill dock uppmärksamma dig om att för TR (FORL som är konstaterad via röntgen, gäller försäkringen efter en väntetid på 12 månader från försäkringens startdag.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?