I den här videon visar vi hur du köper vår försäkring på hemsidan.

Vi frågar efter ditt personnummer för att se var du bor eftersom veterinärvårdskostnader och skadestatistiken i ditt område kan påverka ditt pris för försäkringen. Om du inte vill skriva in ditt personnummer för att beräkna ditt pris kan du istället välja den kommun som du bor i.

Om du har några frågor kring att köpa försäkring så är du varmt välkommen att kontakta oss via chatten i appen eller på hemsidan.