I den här videon visar vi hur du köper vår försäkring på mobilen.

Om du redan har lagt in din fyrbenta vän och vill köpa försäkring så klickar du på namnet istället för att välja "Ett nytt djur".

Vi frågar efter ditt personnummer för att se var du bor eftersom veterinärvårdskostnader och skadestatistiken i ditt område kan påverka ditt pris för försäkringen. Om du inte vill skriva in ditt personnummer för att beräkna ditt pris kan du istället välja den kommun som du bor i.

Om du har några frågor kring att köpa försäkring så är du varmt välkommen att kontakta oss i chatten i appen eller på hemsidan.