Ett undantag är något som inte ingår i din försäkring.

Om försäkringen flyttas direkt till Lassie från ett annat svenskt försäkringsbolag gäller försäkringen utan väntetid om omfattningen är densamma. För sjukdom eller skada som uppkommer inom väntetiden kan en undantag läggas på försäkringen vilket betyder att denna skada inte täcks/ersätts av försäkringen.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?