Om du är missnöjd över en behandling på veterinärklinik eller misstänker att din hund eller katt har felbehandlats så kan du vända dig till Ansvarsnämnden för djurens hälso- och sjukvård hos Jordbruksverket:

Ansvarsnämnden för djurens hälso- och sjukvård

Box 322

551 15 Jönköping

Tel. 036- 15 58 53

Fax. 036-19 05 46

E-post. vetansvar@jordbruksverket.se

Webbplats: www.vetansvar.se


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?