I Mellan och Stor ersätter försäkringen komplikation under hunden/kattens första dräktighet för behandling och kejsarsnitt.

I Mini så ersätter inte försäkringen veterinärvård, medicin, eller andra kostnader i samband med en normal dräktighet eller för avbryta dräktighet på grund av tjuvparning.

Om du vill veta mer kring vad de olika alternativen ersätter, ta gärna en titt i våra försäkringsvillkor under "Översikt av vad som ingår".