Om du har kvitton från olika veterinärbesök så behöver du ta bild på vardera kvitto och ladda upp dem separat i Lassie-appen. Så fort vi fått kvittona kikar vi på dem och ingår skadan i din försäkring ordnar vi en utbetalning.

Läs mer om hur du gör en skadeanmälan här.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?