Ja, det gör vi om de skedde för mer än två år sedan. Vi ersätter just nu inte kostnader från tidigare besvär (något som ditt djur har behandlats, medicinerats eller undersökts för inom de senaste 24 månaderna).


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?