Du kan göra en skadeanmälan direkt i appen, under fliken "Försäkringar". Du kan också maila underlaget till skador@lassie.co så tar vårt skadeteam hand om din skadeanmälan. Då behöver du inkludera ditt försäkringsnummer och kvitto från besöket. Det kan även vara bra att inkludera journalkopior från veterinären.

Eventuella frågor kring din skadeanmälan kan ställas i chatten i vår app samt via samma mail.