Ja det har vi och vi har till och med Sveriges schysstaste öppettider för direktreglering. Din veterinär har möjlighet att direkt anmäla en skada till oss alla dagar 07-22 (förutom helgdagar).

När skadan direktregleras slipper du ligga ute med pengarna och du behöver bara betala för de fasta och rörliga självrisken. Resten löser Lassie direkt med veterinären - bra va?

Läs mer om direktreglering här.