Om Lassie av någon anledning skulle gå i konkurs innebär det inte att du inte längre har någon försäkring. Det är ETU Forsikring A/S som är försäkringsgivare och även om inte Lassie finns kvar lever din försäkring vidare hos försäkringsgivaren, helt enligt det avtal du ingått när du köpt din försäkring.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?