Lassie är personuppgiftsansvarig för alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som har samlats in av oss från en tredje part. Vi samlar in och behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (PUL) för att ställa ut och administrera försäkringar och handlägga skadeärenden.

Om du vill kontakta oss gällande vår integritetspolicy eller dataskydd i allmänhet kontakta vårt dataskyddsombud, via email på dpo@lassie.co. Du kan även skicka ett brev märkt “Dataskyddsombud” till Markvardsgatan 15 113 53 Stockholm.