Priset på försäkringsbrevet är också ditt pris utan rabatter. Ditt rabatterade pris och betalningshistorik finner du i vår app.

Ladda ner vår app som ett första steg och så hjälper vi dig gärna om det inte verkar stämma!

Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov.