Försäkringen upphör att gälla 14 dagar därefter. Vid årsförnyelse har du alltid en månad från aviseringsdagen på dig att betala.

Du är välkommen att höra av dig till oss om du har några funderingar kring din betalning.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?