Absolut, det enklaste och snabbaste sättet att kontakta oss är via chatten i appen. Skriv ditt meddelande så återkopplar vi till dig så snabbt som möjligt. Vi har även listat de vanligaste frågorna här - så du kan ta en titt och se om du får svar på din fråga där! Men du är alltid välkommen att kontakta oss såklart!


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?