Ja, det är enkelt! Genom att köpa försäkring hos Lassie får du fri tillgång till rådgivning från online-veterinären FirstVet, direkt i din mobil och dator. Du betalar ingen självrisk när du använder FirstVet och dina veterinärkostnader till FirstVet påverkar inte ditt försäkringsbelopp.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?