Ja, det är enkelt! Gå in i appen under "Försäkringar" och anmäl din skada. Du kan också maila oss på skador@lassie.co.

Eventuella frågor kring din skadeanmälan lämnas till samma mail eller via telefon, 010-183 98 18, knappval 2.

Vår skadereglering har också Sveriges schysstaste öppettider, alla dagar 07-22 (förutom helgdagar). Hundens/kattens ID eller registreringsnummer kan vi komma att behöva vid en skadeanmälan.