Du kan lägga till när din fyrbenta vän fyller år. Det gör du antingen när du lägger till din hund eller katt, eller genom att klicka på “Ändra” i högra hörnet av “Dina djur” som du hittar under “Profil”.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?