Du kan sätta på “Notiser” i appen genom att dra symbolen till höger. När notiser är på så kommer symbolen vara grön istället. Genom att sätta på notiser så kommer vi skicka notiser till dig när det är dags för vaccination och andra viktiga saker som vi vill påminna om rörande ditt djurs hälsa.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?