Under “Favoriter” kan du hitta sparade artiklar eller annat kursinnehåll som du lätt kan gå tillbaka till och hitta. Du sparar artiklar under “Favoriter” genom att klicka på den orangea symbolen uppe till höger (se video).


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?