När du får poäng från quiz som är relaterade till katter så öronmärks de poängen som kattpoäng. Samma gäller när du får poäng från quiz som är relaterade till hund, då öronmärks de poängen som hundpoäng.

Poängen du samlar för din hund är separat från poängen du samlar för din katt. Du kan alltså inte kombinera din katt- och hundpott för att uppnå rabatt.

Ladda ner vår app, börja samla poäng och påverka ditt pris!