Nej, våra quiz kan du göra i appen inte på datorn. Du kan däremot läsa artiklar från datorn/webben på vår hemsida under https://www.lassie.co/artiklar. Videos finns också bara i appen.

Ladda ner appen här!


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?