När du lägger till din fyrbenta vän i appen så klickar du på “Profil” längst ner i högra hörnet. Väl inne på “Profil” så klickar du på “Lägg till djur” och där väljer du om du vill lägga till hund eller katt. Nu kan du välja om du vill lägga till namnet på ditt djur, en bild och födelsedag. Tänk på att du måste lägga till “Ras” på ditt djur för att kunna spara.

Se även nedan en video när vi kort går igenom hur du lägger till ett djur.