Appen är helt kostnadsfri och öppen för alla att använda. Är du försäkringskund så kan du också omvandla poängen du får från att göra våra quiz till rabatter på din(a) försäkring(ar).

Ladda ner vår app, börja samla poäng och påverka ditt pris!


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?