I appen hittar du tips och påminnelser om omvårdnad och hälsa för din hund eller katt. Du kan även enkelt skaffa försäkring i appen och ha koll på alla din(a) försäkringar enkelt på ett och samma ställe. Är du försäkringskund så kan du också omvandla poängen du får från att göra våra quiz till rabatter på din(a) försäkring(ar).

Du kan enkelt kontakta oss i appen och se status på alla dina försäkringsärenden, anmäla en skada, få erbjudanden och samla rabatter som gör din försäkring ännu billigare.