Lassie-appen
Var laddar jag ner appen?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vad roligt att du vill ladda ner vår app! I appen hittar du tips och påminnelser om omvårdnad och hälsa för din hund eller katt. Du kan även enkelt skaffa vår försäkring i appen och ha koll på din(a) försäkringar enkelt på ett och samma ställe.

Ladda ner vår app, börja samla poäng och påverka ditt pris! Du hittar appen i din vanliga appbutik på telefonen genom att söka på "Lassie". 😄 Det kan vara bra att känna till att i dagsläget är den endast tillgänglig på telefon och inte dator.