Vad roligt att du vill ladda ner vår app! I appen hittar du tips och påminnelser om omvårdnad och hälsa för din hund eller katt. Du kan även enkelt skaffa vår försäkring i appen och ha koll på alla din(a) försäkringar enkelt på ett och samma ställe.

Ladda ner vår app, börja samla poäng och påverka ditt pris!


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?