Om du vill köpa försäkring för två djur på samma gång så gör du det enklast via appen eller på hemsidan.

Du köper försäkring för ett djur i taget. Nedan hittar du även en video på hur du köper en försäkring. Du behöver köpa en egen försäkring för varje djur.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?