Du får gärna komma med feedback till oss då vi ständigt jobbar med att förbättra vår produkt. För klagomål rörande försäkringen är du välkommen att kontakta oss via mail till klagomal@lassie.co. Ditt ärende kommer att behandlas snabbt, effektivt och på ett omsorgsfullt sätt. För övriga frågor vänligen kontakta oss direkt via chatten på hemsidan eller i appen.