Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida. Där har vi en svarstid på 1 minut! Du kan även maila oss på support@lassie.co eller nå oss via telefon på 010-183 98 18, knappval 3.

Vi har även Sveriges bästa öppettider då vi har öppet varje dag 08-22 förutom helgdagar då öppettider kan variera.

Om du är försäkringskund hos oss och har frågor om ditt djurs hälsa kan du ringa till online-veterinären FirstVet direkt via vår app.

Ladda ner vår app så tar vi det därifrån!