Om du vill säga upp din försäkring gör du det enklast genom att kontakta oss via chatten i appen, på hemsidan eller på mailadressen: support@lassie.co.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.



Hittade du svaret?