Om du säljer din hund eller katt kontaktar du oss så vi kan avsluta din försäkring. Det gör du enklast genom att kontakta oss via chatten i appen eller på hemsidan.

De nya ägarna är varmt välkomna att kontakta oss så hjälper vi dem med att köpa en ny försäkring.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?