Självklart - det är smidigt! Om du vill ändra din självrisk är du välkommen att höra av dig till oss via chatten i appen och på hemsidan. Vid utökning av din självrisk är det en karenstid på 14 dagar på utökningen.

Ladda ner vår app och påverka ditt pris!


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.



Hittade du svaret?