Vid olycksfall lämnar vi ersättning om ditt djur avlider under de första 14 dagarna av din försäkring. Men detta gäller enbart vid olycksfall och inte om ditt husdjur avlider till följd av sjukdom.

För mer information är du välkommen besöka vår hemsida.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?