Nej, ditt försäkringspris påverkas inte av hur många skador du har anmält. Till skillnad från vanliga djurförsäkringar erbjuder vi dig istället möjlighet att sänka priset på din försäkring om genom att engagera dig och jobba preventivt i vår app.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?