Vi frågar inte om ditt djurs chipnummer eller registreringsnummer när du köper en försäkring, däremot är det något vi kan fråga efter vid en eventuell skada.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?