Som ett digitalt företag så tänker vi att det bästa för dig är att vi samlar dina försäkringshandlingar på ett och samma ställe i appen, för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hålla koll på din(a) försäkringar. Vi försöker även ta ansvar för planeten och vill minimera transport och onödiga utskrifter.

Men såklart, om det finns något skäl till att du vill ha dina försäkringshandlingar skickade med posten så kan du självklart kontakta oss så löser vi det! Kontakta oss direkt i chatten på vår hemsida eller i vår app eller skriv till vår mailadress: support@lassie.co.