Nej, försäkringen täcker inte kostnader för olyckor orsakade av ditt djur. Detta är något som brukar ingå i hemförsäkringen. Men det är alltid bra att du dubbelkollar så att det ingår i just din hemförsäkring.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?