Om du vill försäkra ett till djur med oss så gör du det enklast via appen eller på hemsidan. Du kan även kontakta oss via chatten i appen och på hemsidan så hjälper vi dig att köpa en till försäkring.

I appen så kan du även lägga till din hund/katt under “Profil” genom att klicka på “Lägg till djur”. Nedan så hittar du en video på hur du lägger till ett nytt djur innan du köper en ny försäkring.