Du kan försäkra din valp eller kattunge från sex veckors ålder. Men glöm inte att du kan sänka priset på din försäkring genom att samla poäng i vår app.

Ladda ner vår app och börja samla poäng redan idag!


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?