Nej, vi har ingen åldersgräns på veterinärvårdsersättningen. Däremot kan det finnas större risk för hälsoproblem för äldre djur, vilket kan göra så att försäkringspriset du betalar är högre.

Om du köper livförsäkring har vi däremot en åldergräns. Då upphör livförsäkringen för din hund, beroende på ras, det försäkringsår som hunden fyller åtta, tio, eller tolv. Livförsäkringen för din katt kommer att upphöra från och med det försäkringsår din katt fyller tretton år. Ta gärna en titt i våra försäkringsvillkor om du vill veta mer om livförsäkringen.