Vi är personuppgiftsansvarig för alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som har samlats in av oss från en tredje part. Vi samlar in och behandlar dina personuppgifter för att ställa ut och administrera försäkringar och handlägga skadeärenden.

Dina personuppgifter används även för affärsändamål såsom utredning, motverkning och förebyggande av bedrägerier, samt för ekonomisk förvaltning. Detta innebär att vi kan komma att dela dina uppgifter med tredje parter.

Om du vill veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter så kan du ta en titt på våra försäkringsvillkor.