Vi har listat hund- och kattraser i en lista när du skaffar vår försäkring. Testa att söka på din ras i sökfältet i appen. Du kan även välja “Blandras” om ditt djurs föräldrar är olika raser.

Är du osäker på vilken ras ditt djur är får du gärna höra av dig till oss i chatten så hjälper våra experter dig. Ladda ner vår app så hjälper vi dig välja rätt!