OBS❗️ Du kan bara köpa livförsäkring för din hund/katt om du samtidigt köper en veterinärvårdsförsäkring.

För mer information vad livförsäkringen täcker - titta gärna under "Översikt av vad som ingår" i våra försäkringsvillkor.

Ja, om du vill ha livförsäkring på alla dina husdjur som du har försäkrade hos oss så behöver du köpa en enskild för var och en.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?