OBS❗️ Du kan bara köpa livförsäkring för din hund/katt om du samtidigt köper en veterinärvårdsförsäkring.

För mer information vad livförsäkringen täcker - titta gärna under "Översikt av vad som ingår" i våra försäkringsvillkor.

Livförsäkring ger dig extra trygghet om något händer med din hund/katt.
Men det är såklart upp till dig själv om du vill köpa livförsäkring.


Har du fler frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss om du har frågor, funderingar eller vill ha hjälp med att välja rätt försäkring efter dina behov. Du når oss snabbast via chatten i vår app och på vår hemsida.

Hittade du svaret?